Non-governmental institutions

Parteneri naţionali

Coaliția Națională “Viața fără Violență în Familie”   https://stopviolenta.md/

Parteneri internaționali

Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Danemarcii  https://um.dk/en/

Facebook

La data de 10 septembrie 2020 a avut loc atelierul de lucru "Schimbul de bune practici în domeniul prestării serviciilor pentru persoanele afectate de violență în familie" unde au participat echipele multidisciplinare din or. Drochia și UTA Găgăuzia. ... Vezi mai multVezi mai puțin

Extension of the deadline for submitting files to the competition: A.O "Artemida" hires a consultant and / or company specialized in providing Training and Coaching services ... Vezi mai multVezi mai puțin

Extinderea termenului de depunere a dosarelor la concurs : A.O ”Artemida” angajează un consultant și/sau companie specializată în prestarea serviciilor de Training și Coaching ... Vezi mai multVezi mai puțin

ANUNȚ
privind recrutarea unei stagiare

Asociația Obștească ”Artemida” din raionul Drochia, R.Moldova anunță concurs pentru recrutarea unei stagiare începînd cu vârsta de 16 ani, care va asista personalul organizației în activitățile curente. Perioada contractării este de 12 luni.
Candidatele stelectate vor avea posibilitatea să afle cum operează un ONG cu profil social, să-și aprofundeze cunoștințele și să obțină abilități utile pentru o carieră viitoare.
În perioada de stagiu, tinerele vor avea următoarele sarcini principale:
1. acumularea şi sistematizarea informaţiei necesare pentru activitatea A.O ”Artemida”;
2. interacționarea cu organizațiile și instituțiile cu care colaborează A.O ”Artemida”;
3. asistarea personalului organizației în organizarea evenimentelor;
4. îndeplinirea altor sarcini similare.

Candidatele urmează că corespundă următoarelor cerințe:
1. persoană organizată, dornică să învețe lucruri noi;
2. iniţiativă, responsabilitate;
3. abilităţi de comunicare şi de negociere;
4. disponibilitatea pentru a dedica timpul necesar activităților A.O ”Artemida”
Orarul de implicare în activitatea A.O ”Artemida” este flexibil și va putea fi ajustat în funcţie de necesitățile organizației și ale stagiarei. A.O ”Artemida” contează pe o implicare a stagiarei de cel puţin 8- 10 de ore pe săptămână.

Persoanele interesate sunt rugate să expedieze, până la 1 septembrie 2020, CV-ul și o scrisoare de motivare prin email la: inagradinaru@yahoo.com sau paveltuvacov@yahoo.com . Doar candidatele preselectate vor fi contactate.
Pentru detalii contactați:
1. Ina Grădinaru – Vicedirectoare A.O ”Artemida” – 069488982;
2. Pavel Tuvacov – Comunicator A.O ”Artemida” – 069608041;

A.O ”Artemida” este o organizație non-guvernamentală și non-profit cu sediul în orașul Drochia, care are misiunea de promovare a drepturilor persoanelor afectate de fenomenul violenței în familie și contribuirea la integrarea lor psiho-socială, prin acordarea asistenței informaționale, prestarea serviciilor sociale, abilitare economică, dezvoltare personală și dezvoltarea capacităților purtătorilor de obligațiuni (reprezentanții serviciilor de stat și reprezentanții societății civile) în domeniul prevenirii și combaterii violenței în bază de gen și violenței în familie la nivel național.
... Vezi mai multVezi mai puțin